marți, 19 ianuarie 2010

My new baby

Finally il am…

Dupa mult stres, o nepotrivire de caracter si implicit de cabluri…o discutie serioasa cu baietii de la RDS…(am observat ca se discuta destul de greu cu ei, probabil doar o diferenta de materie cenusie si atat) in sfarsit il am.

Este atat de micut si elegant, foarte rapid si matur in decizii…ma atentioneaza atunci cand gresesc si imi arata calea atunci cand sunt pierduta si nu stiu pe unde sa o apuc.

Cel mai important insa este faptul ca imi apartine in totalitate… il ador pur si simplu pentru ca este numai si numai al meu. Probabil doar ma bine dispune sentimental posesivitatii… si de aici si intelegerea. Nu vreti sa stiti cat de bine ne intelegem. Ne sincronizam perfect, ne ghicim nevoile si ne ascultam gandurile.

Petrecem atat de mult timp impreuna si ne intristam atunci cand trebuie sa ne despartim. Pauzele insa doar intesifica trairile si alimenteaza dorul…Astfel, revederile sunt savuroase si pline de farmec.

It`s my new baby… cel care are grija de actiunile, trairile, secretele si ideile mele…Vi-l prezint pe Junior, noul meu laptop. Azi s-au implinit doua zile de cand suntem impreuna :)


PS: inca mai lucrez la nume ;)

2 comentarii:

  1. :))))) deci da! Ma bucur ca il ai in sfarsit, dar Junior?? Ma andreea, Junior??? :))))

    Stii numele asta ma duce cu gandul la comoara barbatilor din pantaloni (comoara din punctul lor de vedere, ofc!). Deci nu Junior! Nu.

    Incearca Lapy (de la laptop :P), Pisi (de la matze vesele), John (de la Ionul autohton), Marcel, Maricel (ma distreaza numele asta) etc... deci mediteaza si spune-mi la ce idee ai ramas dar ma repet: nu Junior! Nu!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) funny...da domle, stiu ca Junior nu e prea potrivit...in fine eu cand zic Junior ma gandesc la ceva mic, ca atare imi e greu sa gandesc lucrurile in termeni de "comoara"...dar, acu depinde si de conotatii...

    cat despre nume let`s see: Lapy pare cam kinky asa, ma duce cu gandul la lap dance...Pisi..ehh aici te cam joci cu focul :P...John, as putea spune direct Ion...Marcel, no way...Maricel in schimb imi surade, e amuzant :P asta ar merge...

    dar ce zici de Junior Maricel?? Ete aci denumire de laptoc, asa frumos cu nume si prenume. ca doar nu-i bastard, a pornit si el de undeva, nu? sper doar ca nu din acea "comoara" de care vorbesti tu :))

    RăspundețiȘtergere